دانلود مستند سونامی زلزله دریایی یا انفجار هسته ای با دوبله فارسی
دانلود این مستند برای اولین بار در ایران و جهان با دوبله فارسی !
این روز ها همه جا از زلزله و سونامی ژاپن صحبت می شود.
شاید این سوال اکثر ما باشد که سونامی چیست،چگونه به وجود می آید و چه آثاری دارد.
برای این نیاز کاربران ما یک سوپرایز ویژه داریم.
بله مستند سونامی زلزله دریایی یا انفجار هسته ای با دوبله فارسی
سونامی ها غیر قابل پیشبینی ترین نیروهای طبیعت هستند . آنها قادرند با سرعتی مرگبار به نواحی پرجمعیت و شهرهای شلوغ ساحلی حمله ور شوند . بیشتر سونامی ها بر اثر زلزله آغاز می شوند ولی سونامی های مرگبارتر ناشی از رانش های آتشفشانی هستند .
چنین سونامی هایی قادرند کرانه های شهری از بوستون تا میامی را ویران کند . موج هایی به ارتفاع ۱۰۰ پا همه چیز را از میان برمی دارد . اقتصاد را به زوال می رود . این اتفاق در جهان رخ داده است و قادر است که دوباره در این مکان رخ دهد .
بیش از چند روز از زلزلهی دریایی سونامی ژاپن نمیگذرد.
حادثهی کم سابقهای که جهان را تحت تأثیر قرار داد. در این حادثه وحشتناک که بعدها به زلزله دریایی سونامی تعبیر گردید، هزاران نفر از مردم منطقه جان باختند، هزاران نفر دیگر مجروح شده و میلیاردها دلار بر این منطقه تحمیل گردید.
همین حادثه نیز در سال ۲۰۰۴ در منطقه مسلمان نشین آچه در مجمع الجزایر اندونزی روی داد. اکنون از این حادثه میگذرد و بخشی از زوایای پنهان آن آشکار شده است.
سونامی، آبلرزه یا غریاله یکی از پدیدههای جغرافیایی است. غریاله به لرزش شدید آب دریا گفته میشود که در پی زمینلرزههای زیر دریا پدید میآید. آبی که به لرزه در آمده به شکل موجهای عظیم به کرانهها رسیده و ویرانی به بار میآورد. غریاله واژهٔ فارسی بومی برای این پدیده در استان بوشهر است و پدیدهٔ غریاله در کرانههای خلیج فارس نیز دارای پیشینه است. غریالهها معمولاً پس از یک زمینلرزه بزرگ (با حرکت رو به بالا)، فعالیت آتشفشانی زمینلغزه و یا برخورد شهابسنگها پدید میآیند. بسیاری از غریالهها در کرانههای ژاپن رخ میدهند و از اینرو واژه ژاپنی مربوط به این پدیده یعنی (津波 تسونامی) به زبان انگلیسی و از آن راه به بسیاری زبانهای دیگر نیز راه یافته است.پس از غریالهها معمولاً گسلهای بزرگی در بستر دریاها پدید میآیند. سرعت موجهای آبلرزهای گاه به بیش از ۸۰۰ کیلومتر در ساعت میرسد. غریالهٔ سال ۱۷۸۸ لیسبون (پرتغال) با موجهایی به بلندی حدود ۱۸ متر به شهر هجوم برد و ساکنان آن شهر را در کام خویش به هلاکت رساند. یکی از بزرگترین غریالهها که در سال ۲۰۰۴ میلادی در نزدیکی سوماترای اندونزی روی داد باعث ویرانی عظیم و کشته شدن پیرامون ۱۰۰ هزار تن در جنوب آسیا شد.در کتابهای تاریخ آمده که بندر بزرگ و پهناور سیراف در جنوب ایران تا سده چهارم هجری و عصر دیلمیان بندری آباد و پر رونق بوده و ناگهان بر اثر زلزلهای قسمت بزرگی از شهر به زیر آب رفته که آثار آن هنوز هم مورد توجه باستان شناسان ایرانی وخارجی است. آیا غریاله سیراف را ویران کرد و به زیر آب برد پاسخ این سؤال را باید در پژوهشهای آینده یافت.در ۱۷ ژوئن سال ۹۸۷ میلادی ( ۲۷ خرداد ۳۵۷ شمسی ) و چهل سال بعد ، گزارشهایی وجود دارند که امکان دارد مربوط به وقوع این پدیده در شهر سیراف باشند .
جو وایلز Joe vealls از ژورنالیستهای جنجال برانگیز اینترنت که مقالات او درباره کشتار مدرسه بسلان در روسیه، قتل هالی ولز و غیره توجه خوانندگان را به خود جلب نموده در تاریخ ۵ ژانویه ۲۰۰۵ ﴿۱۵ دی ۱۳۸۳﴾ اقدام به نوشتن مقالهای افشاگرانه در مورد حقایق پشت پرده زلزله دریایی سونامی نمود.
متأسفانه این روزنامهنگار مستقل که رزمنده سابق ارتش آمریکا نیز بوده و مصدوم جنگی به شمار میرفت در تاریخ ۱۸ ژوئیه ۲۰۰۵ چند ماه پس از نوشتن این مقاله دچار بیماری مرموزی شد و دارفانی را بدرود گفت. جالب توجه است که درست قبل از بروز سونامی در منطقه آچه Acheh در اندونزی کوجونامدی Kojo Namdi تحلیلگر آمریکایی در برنامه تحلیل خبری خود که از کانال ان.پی.آر NPR پخش شد تحولات این منطقه را برای آمریکا از تحولات عراق پر اهمیتتر خوانده بود، چرا که جمعیت مسلمان اندونزی از جمعیت کشورهای عرب منطقه خاورمیانه بیشتر بوده و جنبش آزادیخواه آچه تهدیدی برای منافع جهانی آمریکا به شمار میآمد.
حجم برنامه: ۱۲۰۰ مگابایت
دانلود :
پسورد فایل فشرده : www.alborzdownload.com
منبع :www.AlborzDownload.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر