یکی از تست های این آزمایشگاه ساییدن گوشی با پارچه کتانی است، تا مشخص شود مقاومت آن هنگام برخورد مداوم با لباسهای شما به چه میزان است. آزمون دیگر قرار دادن گوشی در محدوده حرارتی 4- درجه تا 85 درجه سانتی گراد است. این تست مشخص می کند که آیا گوشی های نوکیا توانایی کار در تمامی شرایط حرارتی کره زمین را دارا هستند؟
در آزمایشگاه نوکیا، گوشی را در زیر تعداد زیادی قطره چکان قرار می دهند و برای مدتی آن را در زیر بارش قطرات آب رها می کنند. هدف از اجرای این تست سنجش میزان مقاومت و دوام گوشی در شرایط بارش باران و یا ترشح آب در جاهایی مانند کنار استخر است.
نوکیا در این آزمایشگاه تعدادی تست تنشی در خصوص خوردگی و سایش را هنگام سنجش قابلیت گوشی در برابر ضربه و خراشیدگی های روزمره انجام می دهد. برای تست گرد و خاک، گوشی ها را درون یک جعبه پر از غبار می اندازند و آنها را کاملا با محتویات جعبه مخلوط می کنند. چه میزان گرد و خاک لازم است تا گوشی را از کار بیاندازد؟ آیا صفحه کلید هنگام ورود مواد خارجی به زیر صفحه اش از کار می افتد؟ در این مکان شما می توانید پاسخ سوالات تان را
آنها همچنین گوشی ها را به همراه قطعات پلاستیکی سخت و نوک تیز به هم می زنند تا نقاط ضعف آنها را در مقابل خراشیدگی، ساییدگی و یا شکستگی پیدا کنند. این قطعات پلاستیکی همانند هرم های کوچک با نوک های کاملا تیز هستند. این موبایل های بیچاره به بهانه کنترل کیفیت با مرگ تاسف باری روبرو می شوند.
پس از اتمام این آزمایشها، متخصصان نوکیا مجموعه ای از شیوه های تجزیه و تحلیل میزان کارآمدی گوشی را در دست دارند. حال نوبت به عکس برداری از گوشی های مورد آزمایش می رسد. در این مرحله گوشی ها در زیر میکروسکوپ الکترونی مشاهده می شوند، از آنهاعکس های سه بعدی با اشعه ایکس تهیه می شود و همچنین مورد طیف سنجی شیمیایی اشعه ایکس قرار می گیرند تا مشخص شود که طی آزمایش ها چه آسیبی دیده اند. به این شکل هرگونه تغییر در مواد سازنده و یا هر شکاف و شکستگی میکروسکوپی هم قابل تشخیص است.
و اینگونه است که موبایل های نوکیا چنین مقاوم و با دوام ساخته شده اند و داشتن یکی از آنها شما را برای سالیان سال از خرید دوباره گوشی بی نیاز می کنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر